Made by ENNL

ENNL Effective Business Solutions :: Made by ENNL Met een knal het jaar uit. Willen we dat niet allemaal? Als je dat figuurlijk neemt, sleep je misschien wel tegen de verwachtingen in, toch nog die grote opdracht binnen. Als je letterlijk met een knal het jaar uit wilt, steek je voor een paar honderd euro aan vuurwerk af.

“Of je doet Flappie in een grote ovenschaal ”

Dat zorgt vast ook voor heel wat vuurwerk. Met je vrouw, of met je man. Met de kinderen. En daarna met jezelf, want je hebt nooit meer een leuke kerst als je zo’n stunt uithaalt. Wel als je het voorbeeld van bol.com volgt. In 30 seconden van kerstbomen via kerstverlichting en kerstservies naar geslepen kerstmessen en… een fijn groot nieuw konijnenhok voor Flappie. Kerstsentiment optima forma. Dat werkt.

“Dat hebben ze bij bol.com heel goed begrepen”

Waarom het werkt? Deze feelgood reclame vertelt een verhaal. Dat tranentrekkende verhaal – je denkt dat Flappie in de kookpot verdwijnt – is het kader voor de echte boodschap: koop een kerstcadeau bij bol.com.

Dat zouden wij in de technische sector ook moeten doen. Het hoeft niet meteen een tranentrekker te zijn. Toch kunnen onze ‘bits en bytes en dikke lucht’ wel een beetje opsmuk gebruiken.

Wat we in de ICT nodig hebben, is meer creativiteit.

“Vooral buiten de lijntjes kleuren”

Dan kun je maar één ding doen. Gewoon je andere talenten inzetten. Iedereen heeft talenten, maar dat zijn we vaak vergeten. Op school word je al vroeg geleerd maar gewoon te doen. Vooral je kop niet boven het maaiveld uitsteken.

Dat doen we hier bij ENNL dus wel. Buiten de lijntjes kleuren. Kop boven het maaiveld. Daarom maken wij een prima product. Niet omdat we technisch zoveel beter zijn.

“Made by ENNL”

Bij ons werken geen gemiddelde mensen.

Want wij beperken niemand in zijn (of haar) talenten.

Daarom leveren we geen gemiddelde oplossingen.

En hebben we ook geen gemiddelde klantenservice.

Wij gaan liever met een flinke knal het jaar uit…

Made by ENNL in 2016

Reactie geven? Mail naar marchel@ennl.eu