"We doen wat we leuk vinden: onze klanten helpen te verbeteren"

ENNL PartnershipWe doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Dat geeft energie. Maar meer dan dat, het zorgt ervoor dat we onze klanten helpen verbeteren. Verbeteren om het beste resultaat te bereiken. Het leveren van service en kwaliteit zijn hierbij onze kernwaarden.

Samen met de klant willen we het hoogst haalbare bereiken voor het te ontwikkelen product. We maken hierbij gebruik van elkaars kennis en kwaliteit. We halen het beste uit onszelf en hiermee het beste voor de klant.

"Onze mensen, onze service, onze kwaliteit"

Het ENNL team is een innovatief en enthousiast team met ieder zijn of haar eigen expertise. Dat maakt het team allround. Betrokkenheid is een eigenschap van alle teamleden bij zowel het uitvoeren van hun werk als naar klanten toe.

  • Stage

Case: de oplossing voor een opleidingscentrum

ENNL Effective SolutionsOnline business is meer dan alleen een website. Een opleidingscentrum zag de noodzaak hiervan en schakelde ENNL in. Gezamelijk is een plan gemaakt waarmee alle facetten van online (maar ook offline) werkzaamheden werden beschreven en uiteraard ook uitgevoerd.

Het samenspel van producten/diensten kennis, internet kennis en content & E-marketing kennis draagt nu bij aan een verbeterde propositie online. Daarnaast merkt de Opleider dat hiermee ook zijn strategie voor offline activiteiten beter zijn gestroomlijnd.

ENNL levert online oplossingen (website, content, E-marketing) waarbij we de klant ondersteunen om dit in te passen in haar huidige processen.

Klantreview door KWIK

Klant Review

 

"ENNL is een betrouwbare en snelle partner met betrekking tot het maken en onderhouden van websites en het contact met de medewerkers is erg prettig! De laatste opdracht bestond uit het ontwerpen en realiseren van een website ten behoeve van online registratie van gasten voor een event. We hadden slechts enkele dagen de tijd maar met snel schakelen is het gelukt.

Wij raden andere ENNL zeker aan!"

KWIK Events - Iris Tegelaar